Engleberth Corporate Offices | Colchester, VT | LBA 

Lavallee Brensinger Architects was selected by Engelberth Construction Inc. to design their new corporate office headquarters. The project was a full interior renovation to the first floor and part of the second floor an existing two-story office building. The goal of to create a new collaborative, dynamic, and modern workplace environment that would address their current needs and offer appeal to future employees. The project was a full interior renovation to the first and second floors of the existing two-story office building. 

This project was a "CD Lite" Design - Build. My role was to work with the interior designers who created the modern workspace and atmosphere to produce the architectural drawings and details from which Engleberth could use to guide them to renovate the new space. 

© Copyright 2020 Kim McCarthy. All rights reserved.